Styrelsen

I klubbens stadgar står det att ”styrelsens uppgift är att svara för föreningens verksamhet och att tillvarata medlemmarnas intressen.” För att uppfylla detta träffas vi ungefär en gång i månaden och har styrelsemöte. På dessa diskuterar vi allt som rör klubben, både stort och smått. Har du några frågor eller funderingar kring något som rör klubben eller har om du något du vill att vi tar upp på ett möte, tveka inte att höra av dig till någon av oss i styrelsen. Vi finns här för dig!

Här nedan följer en liten presentation av oss i styrelsen så att du ska veta vilka vi är.

Vill du komma i kontakt med oss görs det enklast på mail till Styrelsen@eslovsridklubb.se

Styrelsen
Jenny HeurlinOrdförande
 Jag är uppväxt på hästgård i Flyinge och red väldigt mycket när jag var yngre. Eftersom vår familj födde upp hästar så har jag ridit in många unghästar genom åren och haft förmånen att träna för duktiga tränare. Jag har tävlat hoppning en del och även ridit en endaste liten terrängtävling. Dessutom har jag hängt med min syster när hon tävlat på hopptävlingar i Sveriges alla hörn. Alltså det var häst, häst och häst hela tiden och det var så roligt. Med allt som händer i livet, utbildning, familj och jobb, så blev det ett rätt långt uppehåll med ridningen men hästar har jag hela tiden haft kontakt med på ett eller annat sätt. För några år sen ville mina barn börja rida och då blev det Eslövs ridskola eftersom vi bor i Eslöv. Inte långt efter började jag själv rida igen, så nu rider jag lektion en dag i veckan. Nu kan jag inte tänka mig en vecka utan ridning, jag längtar alltid till min riddag.
Privat är jag lärare på mellanstadiet på Nya Östra skolan här i Eslöv. Min fritid spenderas allra mest med mina barn och på klubben men jag försöker hinna med gymmet och lite läsning också.

Nu har jag suttit i styrelsen några år och det är så spännande och roligt att få vara med och utveckla klubben. Jag tycker att det är viktigt att engagera sig i föreningsarbete och ännu roligare blir det i en klubb som Eslövs RK där alla jobbar tillsammans för att skapa engagemang och en god sammanhållning.

Vi ses i stallet!

Mig når du enklast på ordforande@eslovsridklubb.se

  
Pernilla ColhagLedamot, vice kassör
 2010 flyttade jag till Eslöv och började också rida på Eslövs ridklubb. Har ridit sen jag var 10 år och haft egen häst. Nu rider jag en dag i veckan på ridskolan. Helst dressyr men hoppning blir det också.
I det privata driver jag Klåveröd Logi & café på Söderåsen.
  
Anna EricssonSekreterare

Jag heter Anna Ericsson och har hållit på med hästar sedan 1981. När döttrarna kom så blev det ett litet uppehåll men roligt nog så älskar båda döttrarna också hästar och de började rida i Eslöv 2013 och 2015. När suget blev för stort så blev jag åter igen lektionsryttare 2018. Eftersom ridskolan är en väldigt stor del av vår familj så kändes det som ett naturligt steg att engagera sig i klubben. Jag är även kontaktperson för skötarna och de som vill ta hand om någon häst lite extra så kontakta mig.

Mig når du enklast på sekreterare@eslovsridklubb.se

  
Hanna RoosLedamot
  
  
Sofia HagerinLedamot
 Mitt hästintresse började när jag var 12 år och sen dess har jag under åren bl a ridit på ridskola, tävlat ponnytrav, haft egen häst, jobbat i tävlingsstall och på stuteri. Nu rider jag och min dotter på ridskolan och det är underbart att dela intresset med henne.
Privat arbetar jag  på ett privat industriföretag i Lund.
Jag har suttit i styrelsen på ERK i några år och det känns kul och viktigt att engagera sig för klubben.
  
Carolina RemnoldLedamot, Kassör
 
Mamma till två barn, en tjej som ridit här på ridklubben i sju år nu (2020) och en kille som har datorn som bästa vän. Har ingen hästvana sedan innan men har lärt mig mycket under dessa sju år och tycker det är super kul.
Jobbar som samordnare för hemvården natt i Lund och är med i en förening som hjälper utsatta barn på min fritid.

Carolina nås på kassor@eslovsridklubb.se
  
Tina AnderssonLedamot
 Mitt hästintresse har alltid varit stort och när jag var åtta år fick jag äntligen börja rida på Eslövs ridklubb och inte nog med det, jag fick en jättestor häst som hette Barabas som jag för övrigt vägrade byta dom första sex månaderna.
Efter det har det blivit egen häst och ett uppehåll för att skaffa barn och allt det för med sig. När grannen sen kom och satte sina hästar hos oss var jag fast igen och till min stora lycka även dottern.
Vi köpte ponny till henne och självklart börja vi tävla för Eslöv.
Att sitta i styrelsen är utvecklande och spännande. Även att få vara en del i dressyrsektionen som vi ser framemot att utöka med fler medlemmar om du känner dig sugen.
Privat jobbar jag med företagsekonomi, vilket sidan om hästarna är världens roligaste jobb.
  
Emelie AlsterfjordSuppleant
 
Jag började på Eslövs ridklubb 2004 och har varit aktiv i klubben sedan dess bortsett från ett litet avhopp på 2 år när jag tränade på en annan klubb. Men när det var dags för byte av tränare var valet självklart att gå med i Eslöv igen då det är där jag alltid trivts bäst. Jag har både suttit med i ungdomssektionen på ridskolan samt i DUS som är Skånes ridsportsförbunds ungdomssektion under ett par år vardera. Det var något jag tyckte var väldigt roligt och tackade då såklart ja till att börja i styrelsen på ridskolan när frågan kom.
 
Jag hade min ponny TT i 8 år innan han såldes och sedan hade jag en storhäst på foder i ca 3 år, båda tävlades och tränades i hoppning. Nu har jag sedan oktober-22 skaffat ett fuxsto f.2019 som tanken är att utbilda, träna och tävla i framtiden. Först ska hon dock ridas in ordentligt och vi ska försöka få igång så att både gas, broms och styrning fungerar och vi inte bara dundrar fram i full fart vilket är det bästa hon vet.
 
Privat så pluggar jag och har praktik på DSV i Landskrona där jag även ska sommarjobba & fortsätta jobba timmar under mina studier.
Frida FrendbergSuppleant
 

Jag har under hela livet haft ett stort hästintresse och just nu är det fokus på döttrarnas ridning och tävling.

Av en slump valde vi att vara med i Eslövs ridklubb och det har vi inte ångrat en sekund. Vilken fantastisk klubb med fantastiska människor där alla, oavsett nivå och erfarenhet, är hjärtligt välkomna! I styrelsen hoppas jag kunna bidra till att Eslövs ridklubb ska fortsätta vara den plats där alla kan rida, utvecklas, och umgås med våra härliga hästar. Jag sitter även i hoppsektionen.
Jag bor i Löberöd och arbetar som jurist på Trafikverket i Malmö.

 

Revisorer

 

Elisabeth LarssonRevisor
  
Henrik SandénRevisor
  
Ien WestRevisorssuppleant