Styrelsen

I klubbens stadgar står det att ”styrelsens uppgift är att svara för föreningens verksamhet och att tillvarata medlemmarnas intressen.” För att uppfylla detta träffas vi ungefär en gång i månaden och har styrelsemöte. På dessa diskuterar vi allt som rör klubben, både stort och smått. Har du några frågor eller funderingar kring något som rör klubben eller har om du något du vill att vi tar upp på ett möte, tveka inte att höra av dig till någon av oss i styrelsen. Vi finns här för dig!

Här nedan följer en liten presentation av oss i styrelsen så att du ska veta vilka vi är.

Vill du komma i kontakt med oss görs det enklast på mail till Styrelsen@eslovsridklubb.se

Styrelsen

Jenny HeurlinOrdförande
 Jag är uppväxt på hästgård i Flyinge och har ridit väldigt mycket när jag var yngre. För 1,5 år sen ville mina barn börja rida och då blev det Eslövs ridskola eftersom vi bor i Eslöv. I höstas började jag själv rida igen. Det är så kul att ha ett gemensamt intresse och det blir mycket hästprat vid middagsbordet…
Jag tycker att det är roligt med föreningsarbete där alla jobbar tillsammans för att skapa engagemang och en god sammanhållning.
Jag är lärare på mellanstadiet på Nya Östra skolan här i Eslöv och är även innebandytränare.

Mig når du enklast på ordforande@eslovsridklubb.se

Pernilla ColhagKassör

2010 flyttade jag till Eslöv och började också rida på Eslövs ridklubb. Har ridit sen jag var 10 år och haft egen häst. Nu rider jag två dagar i veckan på ridskolan. Helst dressyr men hoppning blir det också.
I det privata arbetar jag som guide och som affärsutvecklare med uppdraget att utveckla hästturismen i sydöstra Skåne.

Mig når du enklast på kassor@eslovsridklubb.se

Sekreterare
 Mig når du enklast på sekreterare@eslovsridklubb.se

Anna EkegrenLedamot
 Jag började rida på ridskolan efter ganska många års uppehåll i samband med att ett av mina barn började rida. Nu har vi en egen ponny i privatstallet som tre av mina barn rider. Vi trivs mycket bra i klubben och jag tycker det är roligt och viktigt att engagera sig om man har möjlighet.

Sofia HagerinLedamot
 Mitt hästintresse började när jag var 12 år och sen dess har jag under åren bl a ridit på ridskola, tävlat ponnytrav, haft egen häst, jobbat i tävlingsstall och på stuteri. Nu rider jag och min dotter på ridskolan och det är underbart att dela intresset med henne.
Privat arbetar jag  på ett privat industriföretag i Lund.
Jag har suttit i styrelsen på ERK i några år och det känns kul och viktigt att engagera sig för klubben.

Carolina RemnoldLedamot

Mamma till två barn, en tjej som ridit här på ridklubben i sju år nu (2020) och en kille som har datorn som bästa vän. Har ingen hästvana sedan innan men har lärt mig mycket under dessa sju år och tycker det är super kul.
Jobbar som samordnare för hemvården natt i Lund och är med i en förening som hjälper utsatta barn på min fritid.

Anna EricssonLedamot
 Jag heter Anna Ericsson och har hållit på med hästar sedan 1981. När döttrarna kom så blev det ett litet uppehåll men roligt nog så älskar båda döttrarna också hästar och de började rida i Eslöv 2013 och 2015. När suget blev för stort så blev jag åter igen lektionsryttare 2018. Eftersom ridskolan är en väldigt stor del av vår familj så kändes det som ett naturligt steg att engagera sig i klubben. Jag är även kontaktperson för skötarna och de som vill ta hand om någon häst lite extra så kontakta mig.

Tina AnderssonLedamot
 Mitt hästintresse har alltid varit stort och när jag var åtta år fick jag äntligen börja rida på Eslövs ridklubb och inte nog med det, jag fick en jättestor häst som hette Barabas som jag för övrigt vägrade byta dom första sex månaderna.
Efter det har det blivit egen häst och ett uppehåll för att skaffa barn och allt det för med sig. När grannen sen kom och satte sina hästar hos oss var jag fast igen och till min stora lycka även dottern.
Vi köpte ponny till henne och självklart börja vi tävla för Eslöv.
Att sitta i styrelsen är utvecklande och spännande. Även att få vara en del i dressyrsektionen som vi ser framemot att utöka med fler medlemmar om du känner dig sugen.
Privat jobbar jag med företagsekonomi, vilket sidan om hästarna är världens roligaste jobb.

Emelie AlsterfjordSuppleant

Charlotte ArnellSuppleant